Donitsit
juhliin & yrityksille

Dollyn Donitsit ovat erilainen ja hauska tapa tarjota jälkiruoka. Donitsit ovat trendikäs ratkaisu, kun halutaan luoda herkullinen ja tuore kattaus. Donitsiseinä on jo itsessään ohjelmanumero! 

Kauttamme voit tilata donitsit niin pienempiin yksityistilaisuuksiin kuin useamman tuhannen henkilön yritystilaisuuksiinkin.

Kesällä emme kierrä vaunun kanssa lainkaan, vaan keskitymme juhlatilauksiin. Leivomme donitsit kiinteällä keittiöllämme Ypäjällä, ja kuljetamme niitä 150 kilometrin säteellä. Kuljetuskapasiteettimme on rajallinen ja täyttyy kesän juhlien osalta nopeasti - oma paikka kannattaa siis varata mahdollisimman ajoissa!

Voit tilata donitsit joko perusvalikoimastamme tai ideoida itse tilaisuuteenne sopivat kuorrutteet. Toteutamme mielellämme toiveenne!

Donitsien tarjoiluehdotuksissa vain mielikuvitus on rajana - millainen kattaus teille saisi olla?

  • DONITSISEINÄ - Voit rakentaa itse oman donitsiseinän tai vuokrata yhden tai kaksi donitsiseinää meiltä mukaan. Yhdessä seinässä on 96 naulaa, jokaiseen naulaan mahtuu kaksi donitsia. Kahden seinän yhteiskapasiteetti on siis lähes 400 donitsia. Illan myötä seinää voi tietysti täyttää lisää, ja tähän tarkoitukseen meiltä on saatavissa henkilökuntaa.
  • JOKAISELLE JOTAKIN - Sen lisäksi, että erilaisista donitseista saa raikkaan ja kauniin kattauksen, niin niiden joukosta löytyy lähes aina jokaiselle jotakin. Valitettavasti reseptimme ei taivu gluteenittomaan, maidottomaan tai kananmunattomaan tuotteeseen, mutta mahdollisten allergikkojen varalta meidän on mahdollista järjestää korvaava tuote.
  • KAHVIA, SUOLAISTA VAI KOKO MENU? - Dollyn Delin kautta saat paitsi ihanat donitsit, myös viimeistellyn tarjoilun aina kahvista ja suolaisesta koko illan menuun saakka. Donitsimestari Ristolla on 40 vuoden vankka kokemus ravintola-alalta. Herra Donitsi henkilökuntineen toteuttaa unohtumattoman, asiakkaan visiota vastaavan tarjoilun kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

© Ulkoasu 2024 Sivulause Oy