Dollyn Deli

Dollyn Delin laatulupaus:
Keittiömestari Riston 40 vuoden vankka kokemus takaa, että saat takuuherkulliset ja ammattitaidolla valmistetun menun tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Oli kyseessä sitten intiimit päivälliskutsut tai suuremmat juhlat, lopputulos vie kielen mennessään.


"Maistuvan ruoan salaisuus on tuoreet raaka-aineet, visio & ripaus suolaa sekä pippuria."
Risto S.

Räätälöidysti

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti, oli kyse sitten yksinkertaisesta keittolounaasta tai seitsemän ruokalajin menusta.

Voit tilata myös esimerkiksi pelkän jälkiruoan - Risto on tunnettu erityisen herkullisista & uniikeista täytekakuistaan.

Kotimaista

Raaka-aineemme ovat aina tuoreita ja laadukkaita. Kaikki käyttämämme lihatuotteet ovat eettisesti Suomessa tuotettuja. Tämän lisäksi suosimme muutenkin kotimaista lähiruokaa.

Ja olemmehan itsekin kotimainen perheyritys!

Kokemuksella

Keittiömestari Ristolla on 40 vuoden kokemus ravintola-alalta. Hänen käsiensä kautta on valmistunut vuosien mittaan ruokaa niin pienissä ravintoloissa kuin suurissa henkilöstöruokaloissa.

Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Risto pystyy ideoimaan houkuttelevia ja maistuvia ratkaisuja asiakkaan omien visioiden pohjalta.

Kokkaa Herra Donitsin kanssa!

Miltä kuulostaisi ilta kaveriporukan kesken kokkaillen? Dollyn Delin keittiömestari Risto tuo suoraan kotiisi sekä tietotaidon että laadukkaat raaka-aineet.

Riista on yksi esimerkki Riston erikoisaloista. Voitkin tilata meiltä vaikkapa konsultaation riistan valmistuksesta pöytään saakka. Kotikokkikonsultaatio voidaan koostaa myös muista raaka-aineista - toiveidenne mukaan.

© Ulkoasu 2022 KR Viestintä